Pages Navigation Menu

Caravana Metropolis- Cinema in parc

Caravana Metropolis- Cinema in parc

cinematograf aer liber

Intre 5 iulie si 8 septembrie Caravana Metropolis aduce filmul la voi in oras. Caravana Metropolis a trecut prin Brasov, acum este la Sibiu si va ajunge si in Bucuresti in Parcul Tineretului si Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR).

  •   La Sibiu se pot viziona filmele in Piata Mica intre 16-21 iulie. La ora 21:30 puteti vedea filme ca ,,Vanatoarea”, ,,Aventuri sub clar de luna”, ,,Nascut a doua oara”, ,,In casa”, ,,Superstar” si ,,Iubire”. Filmele sunt cu iubire, despre iubire de meserie si viata care se complica datorita unor intamplari din viata personajelor.
  •   In Bucuresti Parcul Tineretului Caravana va fi intre 23 iulie si 18 august. Filmele vor fi cu iubire si despre iubire. De exemplu: ,,Pozitia copilului”, ,,O afacere regala”, ,,Iubire”, ,,In casa”, ,,Vanatoarea”etc.

Filmul ,,In casa” este regizat de Francois Ozon. Actorii principali sunt: Fabrice Luchini, Ernst Umhauer, Kristin Scott Thomas. Filmul spune povestea unui adolescent de 16 ani care sub pretextul ca-l ajuta pe colegul lui la teme scrie niste eseuri despre lumea care il inconjoara, eseuri care-l impresioneaza pe profesorul lui de literatura. Acesta reconoscand talentul nativ, il indeamna pe baiat sa scrie, dar hazardul face ca lucrurile sa scape de sub control. In ce fel si ce urmeaza putem vedea impreuna in parcul Tineretului dupa 23 iulie.

,, Aventuri sub clar de luna” este regizat de Wes Anderson. Actorii principali sunt Bruce Willis, Bill Murray, Edward Norton. Actiunea filmului se petrece in 1960. Un baiat si o fata din New England se cunosc la scoala, se plac si-si trimit biletele cu creioane colorate si ajung repede sa isi planuiasca fuga din tabara de cercetasi. Zis si facut! Peripetiile prin care trec protagonistii filmului le vom urmari impreuna in cinematograful amenajat in aer liber.

  •  In Parcul  IOR Caravana Metropolis va rula filme intre 20 august si 8 septembrie.

Caravana Metropolis are un echipament performant cu un ecran de 9m/13m si un  proiector special de 17000 de lumeni destinate proiectiilor de filme in parcuri, in spatii verzi, pe stadioane, in aer liber. Caravana Metropolis ofera posibilitate publicului sa urmareasca filme, concerte si evenimente sportive.

Conceptul de cinematograf mobil si in aer liber este popular in Statele Unite, Marea Britanie, Australia, Tarile Arabe, Japonia si Brazilia. Peste hotare este de un real succes. In Romania dupa anul 1989 gradinile de vara si cinematografele in aer liber au disparut.

Caravana Metropolis ne promite o experienta audiovizuala de exceptie si ne asteapta pe toti cu mic, cu mare sa vedem fime in aer liber.

 

 

Sursa : Caravana Metropolisfilm.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>