Pages Navigation Menu

Cantecul Sirenelor

Cantecul Sirenelor

44245-animal-planets-new-evidence-of-mermaids-is-all-wet-says-skeptics

Sirenele exista! Sau asta a incercat sa ne spuna postul de televiziune Animal Planet prin intermediul unui documetar de 2 ore difuzat pe 26 mai. Materialul a fost atat de bine realizat incat in Statele Unite a generat o adevarata isterie, NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) primind mii de telefoane in decurs de cateva ore de la momentul difuzarii documentarului.

“Ne-au sunat mii de oameni care ne spuneau: “Sirenele chiar exista. Le-am vazut pe Animal Planet”. Oamenii ne cereau sa le oferim si lor dovezile stiintifice ca sirenele chiar exista, insa din modul în care sunt prezentate lucrurile la televizor, este foarte greu să iti dai seama care este adevarul si care este fictiunea”, a declarat un reprezentant al Administraţiei Naţionale a Oceanelor din Statele Unite

Vazand amploarea pe care au luat-o lucrurile, Charlie Foley, producatorul executiv al acestui documentar, a incercat sa calmeze putin spiritele si a clasificat materialul drept un docufiction, un material ce impleteste realitatea cu fictiunea.

Documentarul Mermaids: The New Evidence a spart toate barierele de audienta inregistrand un numar de 3.6 milioane de telespectatori, clasandu-se astfel pe primul loc in topul audientelor postului. Pe locul doi cu „numai” 3.4 milioane gasim prima parte a seriei: Mermaids: The Body Found iar podiumul este inchis de documentarul Memorial to Steve Irwin cu 2.7 milioane de telespectatori.

3 Comments

  1. Wow….

  2. Wow…….

  3. Wow…….!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>