Pages Navigation Menu

Campania de informarea a TVR: Vă oferim un film cu 25 de bani

Campania de informarea a TVR: Vă oferim un film cu 25 de bani

Televizunea Română a demarat o campanie de informare a telespectatorilor în legătură cu taxa tv.

TVR, Campanie de informare

TVR, Campanie de informare

Zilele acestea, pe posturile publice ale Televizunii Române sunt difuzate scurte spoturi publicitare prin intermediul cărora este adusă în atenția publicului activitatea TVR și importanța achitării taxei tv.

Unul dintre aceste spoturi a atras atenția datorită comparației absolut covârșitoare.

„Un bilet la cinematograf costă 25 de lei. TVR vă oferă un film cu mai puțin de 25 de bani. Prin plata taxei TV arată că și tu susții programele televiziunii publice! Îți mulțumim!”

Celelalte spoturi fac referire la plata abonamentului prin cablu, care nu au nicio legătură cu taxa TV, și la finanțările parțiale ale emisiunilor din bugetul de stat.

Această campanie are rolul de a „răspunde la diverse întrebări: de ce plătesc taxa? Ce primesc în schimb? Cât din bani ajunge la TVR dar și, lucru foarte important, cât a plătit TVR către bugetul de stat. Publicul trebuie să știe cât din datoria la stat a fost plătită de Televiziunea Publică”, a declarat Irina Radu, directorul interimar al TVR, pentru Pagina de Media.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>