Pages Navigation Menu

“Câinele-păianjen mutant uriaş”, cel mai în vogă videoclip pe YouTube în 2014

“Câinele-păianjen mutant uriaş”, cel mai în vogă videoclip pe YouTube în 2014

youtube-logo

Un scurtmetraj horror al unui regizor polonez, prezentând un câine purtând un costum de tarantulă, este cel mai în vogă videoclip de pe Youtube în 2014, potrivit unui anunţ făcut de Google, care deţine platforma de partajare de clipuri video, informează bbc.com.

Videoclipul muzical “Dark Horse”, al cântăreţei americane Katy Perry, disponibil la adresahttps://www.youtube.com/watch?v=0KSOMA3QBU0, este cel mai popular clip publicat în 2014, cu 717 milioane de vizualizări.

Google a publicat liste cu cele mai urmărite materiale de pe Youtube într-un articol pe blogul oficial.

Felix Kjellberg, cunoscut pe internet ca Pewdiepie, un suedez care oferă recenzii pentru jocuri video, a obţinut cel mai mare număr de abonaţi la un canal de pe YouTube, pentru al doilea an la rând, cu peste 32 de milioane de abonaţi.

“Este o veste bună faptul că platforme precum YouTube şi Facebook ne pot reconecta atât cu cele mai puţin calitative, cât şi cu cele mai importante forme de conţinut cultural”, a declarat Simon Collister, profesor de comunicare şi social media la London College of Communication.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>