Pages Navigation Menu

Business Drive

Business Drive

buz-networking

Pe 24 septembrie la Sala ,,Jubile”, Primaverii la ora 16:30 va avea loc workshopul Demo Business Drive, program de dezvoltare a competentelor manageriale. Business Serendipity club impreuna cu Diagma vor sa ofere tuturor posibilitatea de a-si promova compania si de a invata cum se stabilesc leadurile intre parteneri sau clienti. Sunt asteptate la eveniment toate persoanele care doresc sa-si promoveze compania, persoanele care cauta colaborari, reprezentanti ai companiilor si persoanele care vor sa- si dezvolte competentele de conducere.

Dragos Popescu si Marius Ghenea vor fi gazdele workshopului. Dragos Popescu este autorul Workshopului demo Business Drive, consultant si trainer in business de foarte multi ani. Are o experienta vasta in business atat pe domeniul antreprenorial, cat si in cel corporatist.

Marius Ghenea este autorul cartii ,,Antreprenoriat”, conferentiar si antreprenor de success si unul dintre protagonistii din emisiunea ,,Arena leilor”. Cei care vor participa sunt directori, manageri, antreprenori si persoane care conduc o companie. Participantii la workshop vor obtine promovarea companiilor si afacerilor, recomandari pentru afacerea proprie, posibilitatea de participare la programul mini MBA Business Drive la tarif subventionat. De asemenea in cadrul workshopului se va tine o runda interactiva de simulare de business.

Marius Ghenea si Dragos Popescu spun ca cei care nu vor fi prezenti vor pierde posibilitatea de a crea relatii si vor risca sa nu fie in fata concurentei.

Locurile sunt limitate la 150. Mai multe detalii gasiti pe site-ul serendipity-business-club.ro./inscrie-te.

Sursa serendipity-business-club.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>