Pages Navigation Menu

Bucharest Science Festival

Bucharest Science Festival

Bucharest-Science-Festival

In perioada 25-29 septembrie se va organiza Bucharest Science Festival, primul festival dedicat stiintelor din Romania. Astfel, timp de cinci zile se vor organiza expozitii, conferinte, dezbateri, dar si experimente si demonstratii, proiectii de documentare care vor aduce noi oportunitati si pespective asupra cunoasterii umane. 

            Printre evenimente se numara si expozitiile: Xperiment!-Omul si Viata gazduit de Institutul Francez, unde cu ajutorul unor modele interactive si a microscoapelor, copiii vor putea afla ce se petrece in interiorul organimului uman; O privire spre tehnologia trecutului, o colectie impresionanta de aparate si echipamente apartinand secolelor trecute vor fi expuse publicului la Muzeul National de Istorie al Romaniei.

In fiecare seara, in cadrul festivalului, se vor face proiectii de filme documentare, care apoi vor fi urmate de prezentari sustinute de oameni de stiinta la Libraria Humanitas de la Cismigiu, la Cinema Studio sau la Cinema Elvira. Tot pentru public vor fi organizate si observatii astronomice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>