Pages Navigation Menu

Bucharest Gourmet Festival

Bucharest Gourmet Festival

Bucharest Gourmet Festival este un eveniment dedicat culturii gastronomice si artei gustului, care se va desfasura in perioada 3-5 iunie, in zona Drive In din Baneasa Shopping City.

Bucharest Gourmet Festival

Bucharest Gourmet Festival

Gastronomia celebreaza calitatea si unicitatea mancarii, dar si modalitatea aparte de pregatire a acesteia. Secretul realizarii unui preparat gourmet consta in gasirea aromelor rafinate, sofisticate, care definesc pasiunea pentru arta culinara.

Bucharest Gourmet Festival isi propune sa transforme primul weekend din luna iunie a acestui an intr-o sarbatoare a artei gustului.

Festivalul va include cinci zone principale: *Street Food*, *Fine Dining &Urban Contemporary*, *International Cuisine*, *Romanian Gastronomy* și *Barbeque*, alaturi de alte cateva zone de interes precum: *Ice Cream & Sweets Corner*, *World of Beers*, *Deli Market*, *Wine & Sparkling, Coffee & Tea, Cocktail Lounge *etc.

In total, peste 60 de standuri ale unor comercianti din Bucuresti dar și din alte orase, inclusiv restaurante de lux, food trucks gourmet, bistrouri moderne, bucatarii traditionale din Romania si internationale, crame de prestigiu, cafenele speciale, gelaterii, brutarii, cofetarii si multe, multe altele, vor fi reunite in cadrul aceluiasi eveniment: Bucharest Gourmet Festival!

In plus, cele aproape doua hectare de la Baneasa Shopping City pe care se va desfasura festivalul vor gazdui si o multime de alte activitati care vor permite celor prezenti sa exploreze si sa experimenteze intreaga lume gourmet: live cooking shows cu cei mai importanti chefs din Romania, workshop-uri pe teme culinare, ateliere de gatit pentru copii si degustari de vinuri.

Si pentru ca gastronomia se impleteste foarte bine cu muzica de calitate, de la Bucharest Gourmet Festival nu putea lipsi nici scena live. Timp de trei zile, publicul prezent va putea asculta unele dintre cele mai interesante proiecte muzicale locale care vor aduce cu sine prestatii live din zonele electro-acoustic, jazz, swing sau bossa-nova, gandite special pentru acest festival.

Bilete

Pretul biletelor de acces la Bucharest Gourmet Festival ce va avea loc la Baneasa Shopping City, in perioada 3-5 iunie 2016, va fi de 15 lei pentru biletul de o zi sau 30 de lei pentru abonamentul pentru toate cele trei zile de festival. Detalii despre punerea biletelor in vanzare vor fi anuntate in curand.

Copiii sub 14 ani insotiti de parinti vor avea acces gratuit la Bucharest Gourmet Festival.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>