Pages Navigation Menu

Bruce Dickinson de la Iron Maiden, diagnosticat cu cancer

Bruce Dickinson de la Iron Maiden, diagnosticat cu cancer

Bruce Dickinson

Bruce Dickison, solistul trupei Iron Maiden, a fost diagnosticat cu cancer şi a urmat un tratament de şapte săptămâni ce a constat în şedinţe de chimioterapie şi radioterapie, afirmă un mesaj publicat joi pe pagina de Facebook a formaţiei britanice.

“Chiar înainte de Crăciun, Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden, a făcut un control de rutină la medicul său de familie. În urma acelui control, a fost nevoit să facă o serie de analize şi biopsii care au relevat o mică tumoare canceroasă, poziţionată în partea din spate a limbii. Tratamentul de şapte săptămâni, ce a constat în şedinţe de chimioterapie şi radioterapie, s-a încheiat ieri. Întrucât tumoarea a fost descoperită într-un stadiu incipient, pronosticul medical este din fericire unul extrem de bun. Medicii lui Bruce se aşteaptă ca el să beneficieze de o recuperare completă, iar semnalul vindecării complete ar putea să îi fie dat în luna mai. Va fi nevoie de alte câteva luni înainte ca Bruce să revină complet la forma lui fizică din trecut. Între timp, vă rugăm să aveţi răbdare, să fiţi înţelegători şi să respectaţi viaţa privată a lui Bruce şi a familiei sale până când vă vom furniza informaţii actualizate, la sfârşitul lunii mai. Bruce se simte foarte bine, ţinând cont de circumstanţe, şi întreaga trupă are o atitudine pozitivă”, precizează mesajul publicat pe contul de Facebook al trupei Iron Maiden.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>