Pages Navigation Menu

Brazilia castiga in fata Croatiei la debut!

Brazilia castiga in fata Croatiei la debut!

 

In primul meci al Campionatului Mondial din Brazilia, tara gazda a invins cu 3-1 Croatia, nu fara ajutorul arbitrului nipon Nishimura. Acesta, l-a iertat pe Neymar de un rosu si la scorul de 1-1 a acordat un penalti nejustificat Braziliei.

bandeira-do-brasil-feita-com-a-pintura-de-mc3a3os-de-crianc3a7as-instituto-la-fontaine-bh-mg1

Seara plina de probleme pe stadionul Corinthians din Sao Paolo. Incepand cu manifestatia de la portile stadionului impotriva Mondialului, continuand cu pana de curent din sectorul VIP si tribuna declarata nesigura dar plina aseara, seara putea fi salvata doar de o evolutie stralucitoare a selectionatei carioca.

Croatii au deschis insa repede scorul printr-un autogol al lui Marcelor in minutul 11, reducand tribunele la tacere.

Oscar si Neymar, motoarele Braziliei incep sa se tureze si in minutul 29 Neymar aduce egalitatea pe tabela in urma unui sut plasat. Fotbalistul onora astfel selectia cu numarul 50 la doar 22 de ani.

In minutul 71, in urma unui penalty inventat de arbitru, Neymar ridica scorul la 2-1 in timp ce Oscar inchide tabela in minutul 91.

Evolutie neconvingatoare a marii favorite la castigarea trofeului si o replica curajoasa data de jucatorii croati.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>