Pages Navigation Menu

Blackphone distribuit in Romania

Blackphone distribuit in Romania
Blackphone, un smartphone dedicat securitatii datelor personale ce ofera protectie sporita prin criptarea convorbirilor telefonice, a mesajelor, e-mailurilor si navigarii pe net, a inceput sa fie distribuit oficial si in Romania. Folosind sistemul de operare PrivatOS, o versiune modificata de Android 4.4 KitKat, ce include software de criptare si securitate, Blackphone este distribuit oficial pe piata locala de firma Ingram Micro, iar magazinele online a inceput sa fie vandut la preturi intre 2500 lei si 2700 lei.
Pe langa sistemul de operare PrivatOS, telefonul dispune de o serie de aplicatii proprietare Silent Circle, ce au ca scop securizarea apelurilor telefonice, a mesajelor si contactelor.
Blackphone-e1393531363575
“Dezvoltarea fara precedent a terminalelor inteligente, dar si a aplicatiilor ce pot fi instalate, a adus cu sine si riscul de oferi altora, cu interese comerciale sau infractionale, acces la un profil cat mai complet si informatii variate despre utilizatori. Blackphone, in schimb, iti da posibilitatea sa alegi ce doresti sa ramana cu adevarat confidential”, a declarat Lucian Georgescu, Regional Sales Manager Ingram Micro, distribuitorul oficial Blackphone in Romania, intr-un comunicat oficial.

La nivel hardware
, Blackphone dispune de un display IPS, multitouch, cu diagonala de 4,7 inci si rezolutie HD. Telefonul are un procesor quad-coreNvidia Tegra 4i de 2.0 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB spatiu intern de stocare, un slot microSD, o camera foto principala de 8 megapixeli cu blit LEDsi o camera secundara de 5 megapixeli. Blackphone are dimensiunile de 69 x 141 x 9 mm si cantareste 119 grame.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>