Pages Navigation Menu

Black Friday revine pe 29 noiembrie

Black Friday revine pe 29 noiembrie

Black-Friday001_143a818163

Black Friday aduce reduceri consistente in Romania si in acest an! Ziua de Black Friday este marcata, in 2013, pentru al treilea an consecutiv in tara noastra, pe 29 noiembrie. Zeci de magazine au anuntat ca vor participa anul acesta la marea sarbatoare a taierilor de pret, anunta Capital.ro.

Din 2011, in fiecare an, in aceasta perioada, marile magazine care vand aparatura electronica si electrocasnica isi rezerva o zi pentru reduceri masive la achizitionarea produselor lor. Anul trecut, cand Black Friday a cazut pe 23 noiembrie, cateva zeci de magazine (online si nu numai) s-au inscris in cursa reducerilor. Din cauza supra-solicitarilor, insa, multe dintre site-urile de electrocasnice s-au blocat. Magazinele online trebuie, de asemenea, sa tina cont de faptul ca cei mai multi dintre clienti vor ca produsele sa le fie livrate chiar in ziua cumpararii, ceea ce ingreuneaza mult procesul de livrare.

Denumirea de „Black Friday” vine din Philadelphia si a fost folosita initial prin referire la traficul extrem de dificil creat dupa Ziua Recunostintei. Această zi este, de fapt, prima vineri dupa Ziua Recunostintei si marcheaza, in Statele Unite ale Americii, debutul cumparaturilor pentru sarbatorile de iarna.

Sursa foto: www.playtech.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>