Pages Navigation Menu

Billy Ocean va sustine un concert la Bucuresti in noiembrie

Billy Ocean va sustine un concert la Bucuresti in noiembrie

2919557436_f84c3c5bb4_z

Cunoscutul cantaret Billy Ocean va sustine un concert la Bucuresti pe 27 noiembrie. Spectacolul va avea loc la Sala Palatului si promoveaza cel mai recent album al muzicianului ‘’Here you are’’, lansat la inceputul anului.
Artistul va interpreta piese de pe noul sau album, dar si melodii care l-au consacrat : ‘’When the going gets tough’’, ‘’Suddenly’’, ‘’Carraibean Queen’’ si ‘’Love is forever’’.
Cel mai ieftin bilet , cel de categoria a IV costa 180 RON, iar cel mai scump, la categoria VIP 340 RON. Biletele pot fi cumparate din reteaua vreaubilet.ro si de la Sala Palatului.
Billy Ocean a cunoscut succesul in 1985 cu piesa ‘’Carraibean Queen’’ pentru care a primit premiul Grammy. De-a lungul timpului, cantaretul a lansat 14 albume care au inregistrat vanzari de peste 30 de milioane de exemplare. De asemenea, el a castigat numeroase discuri de aur si de platina, iar melodiile sale s-au situat pe prima pozitie in topurile de muzica pop din SUA, Marea Britanie, Australia, Germania si Olanda.
Sursa: Mediafax
Sursa foto : www.flickr.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>