Pages Navigation Menu

Biletele din categoria VIP pentru concertul artistului Julio Iglesias sunt epuizate

Biletele din categoria VIP  pentru concertul artistului Julio Iglesias sunt epuizate

Julio Iglesias_1

 Pe 24 octombrie, fanii Julio Iglesias se vor bucura din plin de  primul concert al artistului sustinut pe scena Salii Palatului din Bucuresti.  Desi, a mai ramas aproximativ o luna si jumatate pana la show-ul celui mai iubit artist al muzicii latino din toate timpurile, Agentia Vreau Bilet va informeaza ca biletele se vand in ritm alert, iar locurile alocate categoriei  VIP  au fost epuizate.

De peste 40 de ani, Julio Iglesias isi incanta fanii de pe intreg mapamondul cu cele mai frumoase melodii. Adorat de publicul din Romania, Julio Iglesias se va bucura si de aceasta data de o prezenta masiva in sala, fapt ce va duce cu certitudine la desfasurarea concertului cu casa inchisa.

Prin urmare, ii sfatuim pe cei interesati sa isi achizitioneze din timp biletele pentru acest eveniment.

In acest moment biletele sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet – magazinul Unirea Shopping Center etj.2, magazinele EuroGsm, de la sediul Vreau Bilet din str. Octavian Goga nr.24, de la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro , la urmatoarele preturi si categorii de loc: categoria 1 – 390 Ron, categoria 2 – 290 Ron si categoria 3 – 250 Ron.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>