Pages Navigation Menu

Bilete gratuite la concertul lui ALESSANDRO SAFINA

Bilete gratuite la concertul lui ALESSANDRO SAFINA

Tenorul ALESSANDRO SAFINA se pregateste sa cucereasca inimile tuturor ardelenilor cu farmecul sau aparte, cu povesti romantice sau pline de umor, si bineinteles, cu muzica sa magica, in cadrul concertului pe care il va sustine, la finalul acestui an, in premiera, la Cluj.

Bilete gratuite la concertul lui ALESSANDRO SAFINA

Bilete gratuite la concertul lui ALESSANDRO SAFINA

Cu vocea angelica, inconfundabila, a carui putere ii permite sa interpreteze fiecare cuvant intr-o maniera expresiva unica, charmantul artist italian va deschide aripile gandirii si va inalta sufletele spectatorilor catre tot ce este bun, drept si frumos.

”Cand cant imi dezvalui toate sentimentele. Pentru mine muzica este un mod de a trai, un stil de viata. Muzica este sunetul plansului, al rasului si al iubirii”, marturiseste Alessandro Safina.

Bazat pe un repertoriu pop-opera cu melodii pasionale in conexiune cu arii de opera ce apartin celor mai valorosi compozitori de muzica clasica, concertul din data de 14 decembrie de la Sala Polivalenta din Cluj va fi cu certitudine cea mai inspirata optiune in care se va evidentia profunzimea emotionala si talentul artistic desavarsit.

Luna august, fiind patronata de una dintre cele mai mari sarbatori crestine, vine in intampinarea iubitorilor de concerte cu o sugestie inspirata privind alegerea celui mai frumos cadou cu ocazia Zilei Sfintei Maria.

Persoanele interesate sunt invitate sa profite de oferta momentului, 1+1 Gratis, valabila in perioada 4-15 august 2016.

Prin achizitionarea unui bilet, valabil pentru concertul Alessandro Safina, de la oricare dintre casele de bilete ale agentiilor avizate sau prin intermediul platformelor online, clientul va primi cel de-al doilea bilet, in mod gratuit.

Bilete disponibile online. Prețuri

Acestea sunt disponibile atat online pe www.bilete.ro si www.eventim.ro precum si la magazinele partenere ale acestora – Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour, benzinariile OMV, de la Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio.

Preturile variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:

  • 315 lei (Golden VIP)
  • 263 lei (VIP)
  • 210 lei (Categoria I)
  • 168 lei (Categoria a II-a)
  • 116 lei (Categoria a III-a)
  • 63 lei (Categoria a IV-a)

 

Citește și:

  1. ALESSANDRO SAFINA revine în România

  2. Alessandro Safina, între muzică, pasiune și vedetism

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>