Pages Navigation Menu

Bilete cu preț redus la concertul tenorului ALESSANDRO SAFINA

Bilete cu preț redus la concertul tenorului ALESSANDRO SAFINA

Vacanta de vara s-a incheiat, insa pentru iubitorii de evenimente cultural-artistice care aleg sa se deconecteze la finalul zilelor incarcate de la serviciu si sa profite de cateva ore de relaxare in compania artistilor autohtoni sau a starurilor de notorietate mondiala exista oferte tentante la bilete valabile pe parcursul lunii septembrie.

ALESSANDRO SAFINA

ALESSANDRO SAFINV

Una dintre recomandarile noastre, adresata publicului spectator din inima Ardealului, ramane reprezentatia tenorului de origine italiana ALESSANDRO SAFINA, din data de 14 decembrie, ce va transforma Sala Polivalenta din Cluj-Napoca intr-o locatie nobila, eleganta si plina de rafinament.

Desi, biletele disponibile la categoriile Golden VIP si cat. IV se apropie de epuizare, in luna septembrie, organizatorii vin in intampinarea clientilor interesati cu reduceri substantiale la achizitionarea biletelor, indiferent de categoria de loc. Astfel, in perioada 5 septembrie – 5 octombrie a.c., biletele alocate concertului Alessandro Safina de la Cluj  pot fi cumparate cu o reducere de 20%.

Preturile biletelor:
Golden Vip: 252 lei
Vip: 210 lei
Categoria 1: 168 lei
Categoria 2: 134 lei
Categoria 3: 93 lei
Categoria 4: 50 lei

Acestea pot fi achiziționate online de pe www.bilete.ro și www.eventim.ro sau din magazinele partenere ale acestora – Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour, benzinariile OMV,de la Oficiile Poștei Române și magazinele Inmedio.

Citește și:

Bilete gratuite la concertul lui ALESSANDRO SAFINA

 

ALESSANDRO SAFINA revine în România

 

Alessandro Safina, între muzică, pasiune și vedetism

 

Salvează

Salvează

Salvează

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>