Pages Navigation Menu

Bighei in Zeppelin Pub!

Bighei in Zeppelin Pub!

10409959_864697363544655_70642076_n

Desi multi ar crede asta, titlul articolului nostru nu este un indemn. Este vorba despre Cosmin Bighei si despre spectacolul de stand-up comedy pe care el il va sustine in Zeppelin Pub pe 5 iunie la ora 21.00.

Cine este Cosmin Bighei?

10406004_864696803544711_1115077304_n
Cosmin este un tanar actor, improvizator si comediant, absolvent al Facultatii de Teatru si Televiziune din cadrul Universitatii Babes-Bolay din Cluj-Napoca. Face stand-up comedy din 2010 si a sustinut spectacole in toata tara, avand la activ peste 200 de show-uri. Glumele sale acopera o paleta variata de subiecte, abordate inteligent si fara (prea multa) vulgaritate (suntem curiosi daca face si glume cu homosexuali tinand cont ca pe artistul nostru il cheama Bighei). Acum ca am facut si noi o gluma, mai slaba ca cele ale domnului Bighei, ce-i drept, suntem gata sa raspundem urmatoarei intrebari:

De ce Zeppelin Pub?
Pentru ca e tare! (am fost noi acolo si garantam cu leafa pe o luna). Pentru cei care nu s-au lasat convinsi de primul argument o sa detaliam de ce e Zeppelin Pub atat de tare. Daca va place berea, asta e locul in care vreti sa iesiti cu prietenii vostri setosi. Zeppelin Pub va asteapta cu peste 70 de tipuri de bere din Anglia, Belgia, Irlanda, Scotia, Germania, Olanda si cu povesti despre lager-uri, stout-uri, ale-uri sau pale ale-uri. Daca va place si muzica rock, eu zic ca meritam (macar) un like pe pagina de facebook pentru ca tocmai v-am indreptat pasii spre locul unde o sa va petreceti multi timp de acum incolo. Zeppelin Pub va asteapta, vibrand pe acorduri de muzica Hard Rock si Heavy Metal, cu zambete de chelnerite dragute si sfaturi pertinente (atat in materie de alcool cat si de muzica rock) venite de la barman, un rocker mare si pletos, asa cum ii sta bine unui rock pub care se respecta.

In incheiere, din nou, Bighei
Pe 5 iunie, la ora 21.00, va dam intalnire la Zeppelin Pub, pe strada Marin Serghiescu, nr. 7 (zona Armeneasca) sa radem cu domnul Cosmin Bighei. Va garantam un spectacol deosebit de amuzant, pentru ca daca domnul Bighei a retinut cel putin zece la suta din glumele facute pe seama lui, in scoala generala, din cauza numelui, are material cat pentru o mie de spectacole reusite. Ne vedem acolo!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>