Pages Navigation Menu

Benzi desenate de la Marvel, cu Iron Man, Thor şi Deadpool, în România

Benzi desenate de la Marvel, cu Iron Man, Thor şi Deadpool, în România

comics-marvel-thor-captain-america-iron-man

Trei titluri de reviste de benzi desenate de la Marvel vor fi aduse în România de editura Lex Comics, începând din 15 iulie, pasionaţii de super-eroi putând fi astfel mai aproape de personaje precum Iron Man, Thor şi Deadpool, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Aceste trei titluri de benzi desenate de la Marvel se vor găsi pe site-ul editurii, dar şi în reţeaua de distribuţie naţională care cuprinde Inmedio, Cărtureşti, Librarium, eMag.ro, elefant.ro, precum şi alte magazine de specialitate şi librării.

Revistele de benzi desenate vor fi disponibile la preţul de 7,9 lei, cu o periodicitate lunară, iar persoanele interesate pot face încă de pe acum precomandă pe site-ul editurii, urmând ca după publicare să apară şi abonamentele lunare pe acelaşi site, lexshop.ro.

“Prin introducerea revistelor de benzi desenate de la Marvel, fanii acestui univers, ce conţine multe dintre personajele noastre preferate din cărţi sau filme, vor putea fi mai aproape de eroii lor”, a declarat proprietarul Lex Grup, Alexandru Trofin.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>