Pages Navigation Menu

Benicio Del Toro- rol negativ în al optulea film din seria “Star Wars”

Benicio Del Toro- rol negativ în al optulea film din seria “Star Wars”

benicio del toro

Actorul Benicio Del Toro a fost invitat să interpreteze rolul negativ principal din cel de-al optulea film din franciza “Războiul Stelelor/ Star Wars”, afirmă mai multe publicaţii americane cu specific cinematografic, citate de bbc.com.

Astfel, starul hollywoodian născut în Puerto Rico ar putea juca alături de Daisy Ridley, John Boyega şi Oscar Isaac în al optulea film din această franciză de succes, ce va fi lansat pe marile ecrane în anul 2017.

Revista Variety şi site-ul The Wrap, citând mai multe surse din industria cinematografică, spun că negocierile dintre producători şi Benicio Del Toro se află încă într-un stadiu incipient.

Managerii studiourile Disneyu s-au întâlnit şi cu Joaquin Phoenix pentru a-i propune acest rol, precizează revista Variety.

Benicio Del Toro a câştigat Oscarul pentru cel mai bun rol secundar cu partitura interpretată în filmul “Traffic”, de Steven Soderbergh, şi a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din “21 Grams”, de Alejandro Gonzalez Innaritu. Del Toro a colaborat din nou cu Steven Soderbergh la biografia ecranizată a lui Che Guevara. Acel rol i-a adus trofeul pentru interpretare la ediţia din 2008 a Festivalului de Film de la Cannes şi, în anul următor, premiul pentru cel mai bun actor la gala Goya. În ultimii ani, starul hollywoodian s-a remarcat în mai multe producţii de succes, precum “Omul-lup/ The Wolfman”, “Brutele/ Savages”, “Thor: Întunericul”, Jimmy P.” şi “Gardienii galaxiei/ Guardians of the Galaxy”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>