Pages Navigation Menu

Belgia a invins cu emotii SUA

Belgia a invins cu emotii SUA

In optimile de finala a Campionatului Mondial din Brazilia, Belgia a invins cu emotii SUA, 2-1, dupa prelungiri. La sfarsitul celor 90 de minute tabela arata 0-0. Golurile belgienilor au fost marcate Kevin De Bruyne si Romelu Lukaku, iar pentru americani a inscris Julian Green.

Selectionerul Belgiei, Marc Wilmots, a declarat ca pe finalul partidei i-a fost teama, americanii fiind foarte aproape de golul egalarii.

belgium_flag_wallpaper_hd_gallery

“Am avut 15 ocazii, am fost prezenti in meci. La final mi s-a facut putin frica, este o victorie meritata si Belgia trebuie sa se bucure. Lukaku a fost foarte bine pregatit, el a avut momente dificile si i-am spus ca trebuie sa ne salveze in «optimi» si asta a facut.

Sîntem un grup si toti vrem sa mergem inainte. Pentru inima mea ar fi bine sa nu mai avem astfel de meciuri”, a spus Wilmots.

Tehnicianul Jurgen Klinsmann i-a felicitat pe jucatorii americani, fiind foarte mandru de prestatia acestora pe parcursul Campionatului Mondial.

“Este greu sa incheiem asa dupa 120 de minute in care am dat absolut totul. Acest meci a fost un thriller. Am avut ocazia sa egalam, dar felicitari Belgiei.

Sunt mandru de jucatorii mei, nu doar pentru ce au facut astazi, ci pentru acest turneu reusit. Tara poate fi mandra de ei”, a declarat Klinsmann.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>