Pages Navigation Menu

B. B. King, spitalizat de urgenţă în Las Vegas

B. B. King, spitalizat de urgenţă în Las Vegas

bbking

Chitaristul şi cântăreţul american B.B. King, o legendă a muzicii blues, a fost internat de urgenţă în weekendul trecut din cauza unei complicaţii generate de diabet, informează contactmusic.com.

Artistul american, în vârstă de 89 de ani, a fost transportat de urgenţă la un spital din Los Vegas, weekendul trecut, din cauza unei afecţiuni generate de diabet.

Potrivit unei surse citate de site-ul TMZ.com, starea de sănătate a legendarului cântăreţ de blues s-a degradat din cauza deshidratării, un fenomen medical asociat frecvent cu diabetul de tip II.

La ora difuzării acestor informaţii, cântăreţul se află în continuare sub supravegherea medicilor din Las Vegas.

În ultimii ani, artistul american a avut mai multe probleme de sănătate. În octombrie 2014, cântăreţul şi-a anulat cele opt concerte pe care le mai avea programate în turneul său nord-american, după ce a căzut pe scenă, în timpul unei reprezentaţii la House of Blues din Chicago.

În aprilie 2014, celebrul chitarist şi interpret de blues le-a cerut iertare fanilor săi după o reprezentaţie bizară pe care a susţinut-o la Peabody Opera House din oraşul St. Louis, atribuită ulterior faptului că B.B. King uitase să ia unul dintre medicamentele ce i-au fost prescrise de medici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>