Pages Navigation Menu

Aventurile lui Casper de Halloween

Aventurile lui Casper de Halloween

1232862_555462901173412_710167227_n

Sarbatoarea de Halloween a devenit din ce in ce mai cunoscuta si la noi in tara, iar copiii o primesc, in fiecare an, cu bucurie si mult entuziasm. Gradinita Miruna, actrita Ioana Ginghina si MiniArtShow ii invita pe cei mici si pe cei mari sa sarbatoreasca impreuna, cu aceasta ocazie!     

“Aventurile lui Casper de Halloween” este numele evenimentului programat in data de 26 octombrie, ora 11.00, pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 7 ani, iar gazda nu va fi nimeni alta decat fantomita prietenoasa, Casper. Cei mici si parintii lor vor lua parte la un spectacol de teatru cu papusi, vor trece impreuna peste teama de intuneric a haiosului Casper, pentru ca la finalul evenimentului sa realizeze mici papusi pe degete, perfecte pentru a duce bucuria Halloween-ului si acasa.

Nu stati pe ganduri, veniti la Gradinita Miruna, in data de 26 octombrie, pentru a intampina sarbatoarea de Halloween asa cum se cuvine: distractiv si educativ!

Taxa de participare se va plati la inceputul evenimentului şi este de 50 de lei/copil+parinte, iar inscrierea se face pe baza de e-mail la adresa atelier@asociatiamiruna.ro. E-mailul trebuie sa conţina: numele, prenumele si datele de contact ale parintelui, numele şi varsta copilului. Inscrierea se face in ordinea solicitarilor, in limita a 25 de copii.

Gradinita Miruna se afla localizata in apropiere de centrul Bucureştiului, la doar 5 min. de Piaţa Unirii sau Piata Universitatii, sectorul 2, str. Traian nr. 160, in incinta scolii nr. 85. Mai multe informatii puteti afla de pe site-ul www.asociatiamiruna.ro sau de pe pagina Facebook/GradinitaMiruna.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>