Pages Navigation Menu

Autorul volumului SEX SELFIE, Dan-Silviu Boerescu, noul Director Editorial al Grupului INTEGRAL

Autorul volumului SEX SELFIE, Dan-Silviu Boerescu, noul Director Editorial al Grupului INTEGRAL

Dan-Silviu Boerescu, fostul Director Editorial TABU, a schimbat macazul. În curând, acesta va prelua conducerea Grupului Editorial Integral, iar din iunie va scoate pe piață o revistă glossy.

Coperta_I

Cu o experiență de aproape două decenii în mass-media, ziaristul si scriitorul Dan-Silviu Boerescu a încheiat un parteneriat cu Grupul Editorial Integral în urma căruia va prelua funcția de Director Editorial,  sub umbrela căreia urmează să lanseze mai multe colecții de carte și o linie de almanahuri.

După succesul înregistrat cu ultima sa carte care face parte din colecția Tabloid, „Sex Selfie”, jurnalul unei adolescente semivirgine și dependente de Facebook, Dan-Silviu Boerescu va lansa în curând, în cadrul Targului de Carte Bookfest, alte 3 titluri.

De asemenea, Boerescu va mai demara proiecte ce vizează colecții de carte pentru copii și adolescenți, colecții de carte culinară și oenologică și o serie de carte istorică, unde și-a propus să promoveze autori români.

Primele două titluri din seria de almanahuri și ediții speciale vor fi lansate pe 1 iunie – „Almanahul de vacanță” și „Almanahul pentru copii – Bucătărici”, conform unui comunicat transmis de biroul de presă al Grupului Editorial Integral.

„Himen elastic în semilună, mai precis doar jumătate de himen… Uite, eu am putut să-ţi bag două degete în vagin, fără să te dezvirginez sau ceva, ceea ce înseamnă că ai un himen foarte permisiv… este posibil să rămâi virgină toată viaţa… Felicitări!”

(Fragment din „Sex Selfie”, de Dan-Silviu Boerescu )

Dan-Silviu Boerescu a condus peste 20 de publicații, printre care: Playboy, Tabu, Pro TV Magazin sau Bucătăria pentru Toți și a publicat 30 de volume, coordonând și mai multe colecții editoriale. Totodată, a realizat și prezentat emisiuni TV, a fondat și coordonează site-urile bucatarescu.ro și bucatarici.ro.

Editura Integral a fost fondată în 1994 de către Costel Postolache, co-fondator al editurii Nemira. În 2014, editura s-a relansat prin proiectul Integral Educațional și a publicat 34 de titluri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>