Pages Navigation Menu

AUR si BRONZ pentru ROMANIA

AUR si BRONZ pentru ROMANIA

Monica Ungureanu a castigat medalia de aur la Grand Prix-ul de judo de la Zagreb, la categoria 48 de kilograme, iar Loredana Ohai a cucerit medalia de bronz la categoria 57 de kilograme.

Monica Ungureanu este a doua de la stânga la dreapta.

Monica Ungureanu este a doua de la stânga la dreapta.

Monica Ungureanu a castigat finala gratie unui waza-ari si a două yuko in fata ibericei Julia Figueroa. Pana in finala, romanca le-a invins, rand pe rand, pe brazilianca Nathalia Brigida, pe israelianca Shira Rishony, pe Taciana Lima (Guineea-Bissau), in grupa A, respectiv pe belgianca Charline van Snick in semifinale.

La randul sau, Loredana Ohai a cucerit medalia de bronz la categoria 57 de kilograme, dupa ce a invins-o, in finala mica, pe Vlora Bedeti (Slovenia)Pana atunci, romanca a trecut, in grupa D a categoriei 57 de kg, de canadianca Jessica Klimkait, de elvetianca Emilie Amaron, dar apoi a pierdut in fata sarboaicei Jovana Rogic. In play-off, Ohai le-a învins pe iberica Jaione Equisoain si pe slovena Vlora Bedetim, conform Mediafax.

Pe de alta parte, la categoria 48 de kilograme, romanca Violeta Dumitru a trecut, in grupa D, de croata Sara Matijevic, de ucraineanca Maryna Cherniak, dar a fost invinsa de iberica Julia Figueroa. In recalificari, Dumitru a fost invinsa de turcoaica Ebru Sahin.

Nu în ultimul rand, la categoria 52 de kg, Roxana Ioanca a pierdut in turul al doilea la frantuzoaica Annabelle Euranie, iar Cristina Matei a fost învinsa in runda I de slovena Petra Nareks.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>