Pages Navigation Menu

Augustin Plesea, investitor in turismul romanesc

Augustin Plesea, investitor in turismul romanesc

Foto Augustin Plesea 2

Interviu cu principalul investitor din Breaza, patronul GClub Resort & SPA 

1. Cine este acum Augustin Plesea?

Augustin Plesea este acelasi Gusti pe care il stiti de 20 de ani. Gata  pentru noi investitii, pentru noi experiente, pentru noi riscuri.

2. Cum vedeti economia romaneasca in acest moment?

Pornesc de la cuvantul “riscuri”: este spre bine, dar vor castiga cei ce vor investi acum. Poate vor fi si romani.

3. Ce business-uri manageriati in acest moment?

Turism, SPA, piscina, sport! Ma simt bine in restaurant, alaturi de clientii mei de business!

4. Care este viitorul turismului in Romania?

Romania este nedescoperita inca. Cat am vrea noi s-o oferim spre explorare, ne vom opri de drumurile proaste, de cainii fara stapani, de cersetori, de case de patrimoniu in ruina. Indata ce vom rezolva problemele de siguranta si confort vor veni si turistii.

5. Ce ar trebui facut pentru a sprijini turismul in Romania?

Doar drumuri in siguranta, aeroporturi OK, in special Brasovul, publicitate facuta manastirilor din Bucovina, Deltei Dunarii si Bucurestiului. Sa oprim hotiile din tara si turistii vor veni. Azi vin doar cei curajosi!

6. De cat timp activati in turism?

Acum 10 ani am pornit cu promovarea Bulgariei, Gusti Tour fiind prima firma cu spot TV pentru statiunea Albena. Ulterior ne-am extins cu toate destinatiile.

7. Va puteti considera un expert in aceasta zona?

Nu sunt expert in turism, sunt doar investitor. Dar stiu ca putem avea rezultate bune doar daca oferim preturi competitive, servicii pe masura, confort, distractie. Trebuie sa-i scoatem pe romani din case!

8. Credeti ca zona Breaza are potential turistic?

Statiunea Breaza este considerata sectorul 7 al Bucurestiului. Avem multi bucuresteni proprietari de case de vacanta. Da, suntem oras de weekend! Ne adaptam facand eforturi de personal pentru sfarsit de saptamana.

9. Ce investitii au fost facute in intreg complexul GClub?

Am investit in excelenta si confort. Ne asteptam vizitatorii cu un complex SPA, piscina semi-olimpica inchisa, salina, echipamente de masaj, cosmetica, fitness, sport.

10. Ce pot gasi oamenii de afaceri la Breaza?

Nimic de chilipir! Doar o atmosfera propice pentru business meetings, conferinte,  team building-uri.

11. Dar tinerii?

Piscina potrivita pentru inot, plimbari cu bicicleta pe dealuri, tenis, fotbal, apoi gratare in aer lier cu prietenii si seri petrecute in club.

12. Ce planuri de viitor aveti?

Promovarea Brezei, servicii exemplare pentru turisti, extinderea catre castelul Peles si catre Bran. Va astept in curand cu noi oferte pe siteul nostru www.GClub.ro.

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>