Pages Navigation Menu

Au mai ramas 8 zile pana la Rockstadt Extreme Fest

Au mai ramas 8 zile pana la Rockstadt Extreme Fest

Au mai ramas 8 zile pana la Rockstadt Extreme Fest, cel mai mare festival de metal extrem din Romania, care va beneficia, pe toate segmentele de servicii de top.

Paza si protectia va fi asigurata de Blackhawk Security, iar de merchandising se va ocupa Niche Records.

Sectiunea distractie si divertisment revine specialistilor de lawww.Centraladeescalada.ro si www.menssana-in-corporesano.com , care ii asteapta pe vizitatori intr-unAdventure Metal Park.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photography-medieval-fortress-image15989977

Si tot in fun zone iubitorii de suveniruri vor gasi un studio foto la minut, pus la punct de Art Photo Studio, si un stand de tatuaje temporare, coordonat de Eli Tattoo.

Doar pana Duminica, 10 August, se mai pot cumpara online abonamente pentru Rockstadt Extreme Fest. Dupa aceasta data abonamente se vor mai gasi doar la locul festivalului, incepand de Miercuri 13 August.

Pretul ramane acelasi – 150 lei pentru 4 zile de muzica si distractie in aer liber.

Pentru derularea festivalului in cele mai bune conditii organizatorii anunta si regulile de conduita aplicabile in incinta acestuia si si in camping. Acestea pot fi consultate pewww.rockstadtextremefest.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>