Pages Navigation Menu

Au dansat „Happy” si au ajuns la inchisoare

Au dansat „Happy” si au ajuns la inchisoare

      Autoritatile din Iran au luat masuri drastice in cazul unor tineri care si-au dorit sa urmeze exemplul europenilor si au filmat un clip pe melodia „Happy”, Pharrel Williams.

1

     Sase tineri din Teheran traiesc aventura vietii lor. Dupa ce au dansat pe melodia popularului Williams, petrecaretii iranieni au fost arestati pe motiv ca promoveaza cultura occidentala. In plus, la inregistrari au participat si trei femei, iar legea le interzice total sa danseze in public. In plus, acestea s-au afisat si fara hijab, politia de la Teheran acuzandu-le si de sfidare culturii islamice.

       Artistul Pharrel Williams a lasat un mesaj pe Twitter, marturisindu-si deschid  dezamagirea fata de legile absurde care se aplica in lumea orientala: „Este extraordinar de trist cum acesti copii au fost arestati pentru ca au incercat sa raspandeasca fericire. ”

       Iata-le si isprava! Poate cel mai reusit video din cate s-au filmat pentru hitul „Happy”, Pharrel Williams.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>