Pages Navigation Menu

Atentie la semne!

Atentie la semne!

Suntem inconjurati de semne, indicatoare si avertismente: stop, atentie podea uda, scaldatul interzis, parcarea interzisa si multe altele. Toate la fel, toate restrictive, toate gri si posace ca un politist de tabla. Dar iata ca din loc in loc simtul umorului  isi mai face simtita prezenta. De exemplu acest semn din fata unei biserici din SUA, sa fie dovada de simt al umorului sau este ceva ce nu ne spun?  

Adica cum adica…? Eu personal as fi putin descurajat de semnul de la intrare. Daca asta trebuie sa faci ca sa intri in Rai eu ma mai gandesc putin… in Iad ce se mai poate intampla?

wtf-funny-signs-14

Dar ce spuneti despre semnul asta?

no-swim

Eu am gasit o explicatie! Poate este un semn foarte, foarte vechi. Foarte vechi insemnand cateva milioane de ani atunci cand acolo se afla un ocean.

Urmatorul semn il consider cu adevarat periculos pentru un psihic fragil. Odata ajuns in fata lui ce faci? Daca ar citi Terminatorul semnul asta si-ar petrece eternitatea in fata lui intr-un sir nesfarsit de comenzi in care fiecare o anuleaza pe precedenta. O inclestare eterna dintre o super masinarie si niste vopsea pe o bucata de tabla.

82546308

Probabil ca semnul urmator a aparut dupa ce proprietarul a schimbat pentru a 12 oara usa de sticla a magazinului.

we-are-closed-funny-signs

Cu putina imaginatie si timpul necesar pentru a o pune la treaba, chiar si din cele mai banale semne pot iesi mici opere de arta.

FunnySigns_25

Ultimul este preferatul meu. Sfarsitul este aproape… aproape la umbra.

Funny-sign-the-end-is-near-signs

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>