Pages Navigation Menu

Atacul terorist asupra jurnalistilor din Franta scoate romanii in strada

Atacul terorist asupra jurnalistilor din Franta scoate romanii in strada

Jurnalisti de pretutindeni au luat atitudine si au iesit in strada, miercuri seara, pentru a sustine libertatea presei, cu mesajul ”Je suis Charlie”.

10898032_10153003177401602_1180600772132904225_n

Zece jurnalisti de la ”Charlie Hebdo” au fost ucisi de trei teroristi Al-Qaida, care au intrat inarmati cu arme automate, lansatoare de rachete si cu fetele acoperite in sediul publicatiei de satira din Paris. Printre victime se numara directorul revistei si principaul caricaturist, Stéphane Charbonnier (Charb), plus alti trei caricaturisti, Cabu, Tignous și Wolinski, si economistul Bernard Maris.

Joi seara, in fata Ambasadei Frantei la Bucuresti, incepand cu ora 18.00, se organizeaza un eveniment unde sunt invitati toti cei care empatizeaza cu jurnalistii ucisi in crudul atac terorist.

”Tragedia atacului terorist de la Paris ne obliga la solidaritate. Umanitatea este datoare in aceasta zi sa manifeste pasnic si sa stranga randurile in fata extremismului de orice fel. In fata Ambasadei Frantei de langa Piata Romana ne intalnim pentru a sustine libertatea de exprimare!” au scris organizatorii evenimentului pe pagina de Facebook Noi suntem alături de Charlie Hebdo!!!

je suis charlie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>