Pages Navigation Menu

Întâmplare neobișnuită: Un călugăr a visat rugăciunea care îndeplinește orice dorință

Întâmplare neobișnuită: Un călugăr a visat rugăciunea care îndeplinește orice dorință

Părinții bisericii au prevestit în nenumărate rânduri dezastrele și evenimentele ce aveau să aibă loc și nu puține au fost dățile când acestea s-au adeverit.

manastirea caraiman

Mănăstirea Caraiman, Bușteni

Părintele Gherontie, stareţul mânăstirii Caraiman din Buşteni, judeţul Prahova, s-a trezit într-o noapte cu un bilețel în mână. Nu a aflat niciodată cum și de unde a apărut, însă pe el a găsit scris un mesaj indescifrabil. În cele din urmă, a reușit să lege cuvintele și a descoperit că era o rugăciune.

„Într-o noapte, pe când dormeam, m-am trezit cu un bileţel în mână. N-am ştiut niciodată cine l-a scris şi cum a ajuns la mine. Era dintr-o hârtie obişnuită, dar scrisul nu era desluşit; de-abia am putut să-l descifrez, de parcă erau litere chinezeşti. Si după ce l-am desluşit, am găsit în el scrisă o rugăciune:

<<Doamne, întoarce-i la bunătate şi la rugăciune pe toţi vrăjmaşii mei. AMIN! “>>

Pe același bilet mai era notat că această rugăciune trebuie rostită, cu credință, de 30 de ori pe zi, vreme de 40 de zile, şi că îndeplineşte orice dorinţă a celui ce o spune, conform ganduridinierusalim.com.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>