Pages Navigation Menu

Apple va lansa astazi noul Iphone ce promite ecrane mai mari

Apple va lansa astazi noul Iphone ce promite ecrane mai mari

Apple va lansa marti noul iPhone ce promite ecrane cu mult mai mari, lucru cerut de utilizatorii care vad asta la terminalele cu Android.

In plus, in cadrul evenimentului din aceasta seara sunt sanse sa fie lansat si ceasul inteligent al Apple de la care se asteapta sa domine o categorie cu multe produse mediocre. Lansarile din aceasta seara reprezinta un test important pentru CEO-ul Tim Cook, presat sa arate ca Apple are puterea de a inova ca in vremea lui Steve Jobs.

apple
In ultimii doi-trei ani Apple a primit multe critici spunandu-se ca a incetinit ritmul inovarii, nemailansand produse revolutionare, ci doar modernizandu-le pe cele existente. O critica dura tine si de marimea ecranului iPhone-ului care a ramas la 4 inci, desi o multime de modele cu Android au trecut de 5 inci si sunt foarte apreciate de public. O dovada este si faptul ca asa-numita categorie phablet, cu ecrane intre 5,5 si 6,9 inci, prospera mai ales in Asia.

Se spune ca vor exista doua modele de iPhone, unul de 4,7 inci si altul de 5,5 inci, ceea ce reprezinta un salt urias. Evident ca un ecran mai mare va consuma si mai multa baterie, insa e de asteptat ca si la acest segment sa vina imbunatatiri, la fel cum e aproape sigur ca procesorul va fi mai puternic.

E de asteptat ca telefonul sa fie mai subtire decat generatia actuala, sa aiba colturi mai rotunjite si senzori care sa masoare pulsul utilizatorului. Sursele spun ca iPhone-ul mare va avea rezolutie de 2208×1242 pixeli, iar cel mic 1334 x 750 pixeli.

Ca noutate e asteptata si conexiunea NFC pentru plati electronice mobile contacless, zvonul fiind ca ca ar fi fost incheiate acorduri cu companii precum MasterCard si American Express. E clar ca iPhone-ul va incerca sa atraga mai multi clienti, mai ales pe cei nemultumiti ca ecranul a ramas mic in comparatie cu concurenta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>