Pages Navigation Menu

Aplicatia Moovit, gratuita doar astazi!

Aplicatia Moovit, gratuita doar astazi!

moovit1

Moovit este tot ce ai nevoie pentru a folosi transportul in comun mai inteligent, construit de o comunitate de milioane de utilizatori ai transportului in comun care si-au unit fortele sa imbunateasca transportul public pentru toti. In present este disponibil in peste 400 orase din lume si continua sa se dezvolte.

Moovit combina datele de transport in comun si informatie externalizata la scara larga de la alti utilizatori Moovit, pentru a gasi cele mai rapide si eficiente rute in timp real.

Planuieste o calatorie de la punctul A la B, verifica orarele transportului, vezi sosiri in timp real, primeste intructiuni de navigare pas cu pas, intarzieri si alerte serviciu, harti de transport.

Bucură-te de ore și informații despre autobuz, metrou și tren la degetele tale. Acum Moovit este disponibil în 3 noi limbi: română, sârbă și bulgară!

moovit

One Comment

  1. E buna

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>