Pages Navigation Menu

`Apa murdara`, noua metoda de atac a israelienilor

`Apa murdara`, noua metoda de atac a israelienilor

     Israelienii folosesc un lichid “toxic” pentru a-i tine sub control pe protestatarii din Fasia Gaza. Noua metodă de lupta folosita de fortele israeliene in Ierusalimul de Est consta in improscarea strazilor cu un lichid care emana un miros nesuportabil.

lebisraelwar12-2

     ”Apa murdara” este ultima tactica la care au recurs israelienii in urma revoltelor repetate ale palestinienilor, pentru a evita degenerarea violentelor de pe strazi, conform mediafax.ro. Lichidul aruncat pe strazi, in copaci si pe ferestrele locuintelor este imposibil de curatat timp de două-trei zile, insa mirosul persista mai multe zile.

     Scopul principal al acestei ape este sa impiedice potentialii protestatari sa isi paraseasca locuintele. Totodata, lichidul are ca scop secundar pedeapsirea colectiva a locuitorilor pentru revolte din ultima perioada.

     Date despre compozitia lichidului misterios inca nu au fost facute publice, armata israeliana considerand ca structura compusului trebuie sa ramana secreta. De asemenea, nu se stiu nici efectele secundare, cu exceptia mirosului extrem de intepător, care persistă până la cateva zile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>