Pages Navigation Menu

ANTONIA l-a adus pe JAY SEAN la Brasov

ANTONIA l-a adus pe JAY SEAN la Brasov

Antonia a cantat alaturi de artistul international Jay Sean pe scena de la Brasov, in cadrul galei de premiere Romanian Music Awards.

Antonia-Jay-Sean1

Vineri, cea mai longeviva gală de premiere din industria muzicala, Romanian Music Awards, l-a avut ca invitat pe Jay Sean, cantaretul britanico-asiatic de pop si R&B. El este, de asemenea, rapper, beatboxer, compozitor si producator.

Antonia si Jay Sean au impresionat publicul din Piata Sfatului de la Brasov. Cei doi au colaborat pentru piesa WILD HORSES, hit ce a inregistrat pe retele aproximativ patru milioane de vizualizari.

Antonia a luat aproape toate premiile de la Romanian Music Awards, aceasta urcand de doua ori pe scena, pentru a-i fi inmanate trofeele la categoria ”BEST FEMALE” si ”BEST ON SOCIAL MEDIA”, iar a treia oara a urcat alaturi de Jay Sean. Totodata, Antonia a fost incurajata cu gesturi tandre pe toata perioada galei de Alex Velea.

De asemenea, Alex Velea a primit trofeul pentru “BEST MALE”, iar in speech-ul sau a tinut sa-i multumeasca iubitei lui Antonia si a pecizat: “inchin premiul copilului nostru nenascut“.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>