Pages Navigation Menu

Angelina Jolie şi Julia Roberts: sfaturi pe care şi-ar fi dorit să le primească în tinereţe

Angelina Jolie şi Julia Roberts: sfaturi pe care şi-ar fi dorit să le primească în tinereţe

Angelina-Jolie-wallpaper

 Angelina Jolie, Julia Roberts şi Jodie Foster se numără printre vedetele care au scris despre sfaturile pe care ar fi vrut să le ofere versiunilor lor mai tinere, în numărul din octombrie al publicaţiei People, care marchează 40 de ani de la prima apariţie pe piaţă a revistei.

Editorii publicaţiei americane People le-au cerut mai multor celebrităţi să se gândească la trecutul lor şi să publice în numărul aniversar, din octombrie, al revistei sfaturile pe care ar fi vrut să le primească în tinereţe. Astfel, vedetele au vorbit despre dragoste şi susţinere.

Angelina Jolie a declarat că “nu ar schimba nimic” din trecutul ei, dar s-ar fi încurajat să călătorească mai mult în tinereţe.

“Probabil că mi-aş spune să mă bucur de libertate cât de mult pot, înaintea ca aceasta să dispară. Aş spune să mă bucur de plimbări în parc, excursii şi călătorii şi viaţă, lucruri pe care le-am făcut, dar mi-ar fi plăcut să le fac mai mult, înainte de a deveni mai dificil să fac asta”, a declarat Jolie.

La rândul său, Julia Roberts s-ar fi încurajat să fie “fericită că are părul ondulat natural” şi să “preţuiască fiecare moment petrecut” cu tatăl său.

Jodie Foster regretă că nu a lucrat mai mult în spatele camerei de filmat. “Îmi doresc să fi regizat mai mult când aveam 30 de ani”, a spus actriţa americană.

Jennifer Aniston, Cate Blanchett, Sharon Stone, Matthew McConaughey, rockerul Adam Levine şi cântăreaţa Kelly Clarkson şi-au publicat, de asemenea, sfaturile în paginile ediţiei aniversare a revistei People.

Revista People, al cărei prim număr a apărut pe 4 martie 1974, este o publicaţie dedicată showbiz-ului şi subiectelor de interes uman. Deţinută de Time Inc., People este cea mai citită revistă din Statele Unite ale Americii, cu aproximativ 46,6 milioane de cititori. Printre cele mai cunoscute evenimente legate de revista People se numără desemnarea anuală a titlurilor de “cel mai frumos om din lume”, “cel mai bine şi cel mai prost îmbrăcate vedete” şi “cel mai sexi bărbat în viaţă”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>