Pages Navigation Menu

Angajati mai fericiti cu aceleasi cheltuieli din partea angajatorului

Angajati mai fericiti cu aceleasi cheltuieli din partea angajatorului

Cum ar fi daca ai putea alege singur ce beneficii sa primesti din partea angajatorului tau, fie ele asigurari, pensii private, tichete de masa, vacante, cursuri de limbi straine, transport sau  acces la o serie de evenimente?

De multe ori, din perspectiva angajatului, lista de beneficii primite din partea companiei la semnarea contractului nu ii spune multe, neinfluentandu-I semnificativ nivelul de satisfactie. Poate in locul unui pachet de sanatate accesat deja la o alta companie privata va dori sa aleaga un abonament la o sala de sport.

2d100fd

Doi tineri antreprenori au identificat potentialul neexploatat al bugetelor deseori folosite limitat de catre angajatori. Portalul BenefitOnline.ro trece optiunea extra beneficiilor in puterea angajatului. Astfel, utilizatorul site-ului poate selecta din peste 200 de furnizori de beneficii disponibile, intr-un sistem asemanator unui magazin online. Rezulta angajati mai fericiti si angajatori multumiti de un randament superior al echipei.

Ideea beneficiilor flexibile oferite angajatilor de catre companii regasita in platforma BenefitOnline.ro este simplu de accesat si folosit.

Angajatorul trebuie doar sa incheie un contract cu Benefit si sa trimita catre companie o lista a angajatilor cu bugetul lunar aferent. Fiecarui angajat i se va crea un cont pe platforma, cu user si parola securizata, unde isi va putea gestiona beneficiile singur.

Acesta poate alege sa consume bugetul lunar sau poate sa pastreze banii pentru un beneficiu de valoare mai mare, precum o vacanta, sau poate selecta optiunea co-plata.

Categoriile de beneficii pot fi personalizate impreuna cu angajatorul si pot diferi in funcție de angajat, atat ca valoare cat si ca tip. Sistemul permite astfel recompensarea angajatilor valorosi prin accesul la noi tipuri de beneficii si prin alocarea unui buget superior.

happy-employees

Beneficii angajator

Angajatorul externalizeaza un serviciu prin intermediul caruia elimina efortul depus de directia resurse umane pentru dezvoltarea, implementarea si gestionarea unui sistem de beneficii flexibile pentru angajati, scutind in acelasi timp departamentele financiare de timpul necesar negocierii, calcularii si achitarii costurilor aferente fiecarui beneficiu oferit angajatilor. Deci effort administrativ minim.

Majoritatea beneficiilor oferite prin intermediul portalului BenefitOnline.ro se bucura fie de scutirea impozitului pe venit, fie sunt exceptate de la plata contributiilor sociale. Cheltuieli mai mici, transparente.

Angajati mai multumiti, cu acelasi buget. Daca fiecare angajat alege optiunea favorita, cum sa nu fie mai multumiti?

 

Beneficii angajat

Optiunea este la el. Isi poate alege beneficiul favorit dintre peste 200 de furnizori disponibili.

Transparenta sistemului. Angajatul va putea vedea ce sume sunt cheltuite pentru fidelizarea sa.

Suport. Angajatul beneficiaza de un punt de contact (email & call-center) ce ii poate oferi sugestii si ajutor pentru fiecare dintre solutiile selectate.

 

83% dintre companiile de top din tarile Europei de Vest, cum ar fi Marea Britanie, ofera sau au in plan oferirea unor beneficii flexibile pana in 2015.

Pentru mai multe detalii, accesati www.benefitonline.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>