Pages Navigation Menu

Amy Pascal a demisionat din funcţia de copreşedinte al Sony Pictures

Amy Pascal a demisionat din funcţia de copreşedinte al Sony Pictures

amy pascal

Amy Pascal a demisionat din funcţia de copreşedinte al studiourilor de film Sony Pictures, în urma scandalului în care a fost implicată după ce o serie de e-mailuri personale au fost publicate de hackerii care au atacat serverele companiei în luna noiembrie, transmite bbc.com.

Amy Pascal va fonda o companie de producţie care va fi lansată în luna mai a acestui an.

Pascal şi-a cerut scuze deja de mai multe ori pentru unele dezvăluiri ce au ieşit la lumină în urma publicării ilegale a mesajelor sale personale.

Luna trecută, studiourile de film au condamnat atacurile cibernetice “violente”, care au dus la suspendarea lansării filmului “The Interview”.

“Mi-am petrecut aproape toată viaţa profesională la Sony Pictures şi sunt plină de energie legat de debutul acestui nou capitol cu sediul în compania pe care o numesc acasă”, a spus Amy Pascal într-o declaraţie de presă.

Pascal a adăugat că trecerea sa către o funcţie legată de producţie a fost discutată “de ceva vreme”.

Ca parte a înţelegerii, Sony Pictures va finanţa compania de producţie a lui Amy Pascal pentru cel puţin următorii patru ani şi îşi va reţine drepturile ce-i revin în urma distribuţiei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>