Pages Navigation Menu

Amedeo Minghi, concert la Sala Palatului

Amedeo Minghi, concert la Sala Palatului

Celebrul artist italian Amedeo Minghi va concerta pe 18 noiembrie, la Sala Palatului, începând cu orele 19:30.

Amedeo Minghi, concert la Sala Palatului

Amedeo Minghi, concert la Sala Palatului

Muzica italiană are o savoare aparte, iar publicul din România a asistat cu entuziasm la nenumărate concerte live, seri muzicale memorabile, oferite de artiști de origine italiană care au scris pagini importante în istoria muzicii internaționale contemporane, precum Al Bano, Toto Cotugno, Ricchi e Poveri, Alessandro Safina, Eros Ramazzotti, Francesco Napoli, șamd. Italia se mândrește cu foarte mulți artiști de top, pe diferite genuri muzicale, dar muzica acestora nu ajunge întotdeauna să fie promovată și în România.

Cu o personalitate romantică, visătoare, ce răzbate în special din calitatea compoziţiilor sale cât şi din stilul personal de interpretare, se remarcă un artist de mare calibru comunicativ şi unul dintre cei mai celebri interpreţi de muzica ușoară italiană ai momentului, este Amedeo Minghi.

Însoțit de band-ul său, Amedeo Minghi îi va încânta pe melomanii români cu un program muzical de aproximativ două ore, ce va cuprinde o selecție amplă a celor mai apreciate melodii din repertoriu, artistul acoperind, astfel, o varietate infinită de aspecte ale realității materiale și spirituale. Spectatorii vor avea parte și de îndrăgitele piese ”Ricordi del cuore”, ”Vita mia”, ”Cantare è d’amore”, ”L’Immenso” sau ”Notte Bella Magnifica”.

Concertul artistului Amedeo Minghi de la București face parte din turneul internațional de promovare al noului său albumul, intitulat ”La Busola E Il Cuore”, ce va fi lansat pe 14 octombrie sub egida Sony Music.

De-a lungul celor 50 de ani de activitate artistică, Amedeo Minghi a adunat în portofoliu, sute de compoziții muzicale, în armonie perfecta cu atmosfera unei seri romantice de neuitat. Melodiile sale, au cucerit top-uri muzicale importante, iar succesul la public este demonstrat, și astăzi, în concertele sold-out susținute pe marile scene ale lumii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>