Pages Navigation Menu

ALTEX, noaptea stocurilor epuizate

ALTEX, noaptea stocurilor epuizate

ALTEX, unul dintre cei mai mari mai mari retaileri electro – IT din Romania, a organizat in noaptea de 27 – 28 ianuarie, excluziv pe site-ul companiei, o actiune pe care a numit-o “Noaptea devoratorilor de preturi”, unde stocurile de produse reduse au fost epuizate in doar cateva minute de la ora deschiderii, 20.00.

televizoare

Peste 700 de produse, incluzand televizoare, laptopuri, tablete, smartphone-uri, jocuri si electrocasnice au fost reduse chiar si cu 80% in “Noaptea devoratorilor de preturi” organizata de ALTEX Romania. Astfel, un smartphone a putut fi cumparat cu 179 lei, un laptop cu 799 lei, iar un televizor LEF Full HD, 56 de cm, cu 70 de lei.

La fel ca in cazul editiile anterioare, ALTEX Romania a venit si de aceasta data cu reduceri importante, in plus fata de preturile cele mai mici din piata cu care clientii sunt deja obisnuiti.

ALTEX a inceput aceasta campanie la doar o zi dupa ce principalul competitor, eMAG, a inceput o campanie asemanatoare, motiv pentru care a fost ceva intreceree pe preturi timp de o noapte intre cei doi retaileri. Ramane de vazut care dintre ei va inregistra castiguri mai mari, daca luam in considerare si aspectul ca eMAG mizeaza pe 3 zile de reduceri, iar ALTEX a ales doar o singura noapte pentru prima editie din 2015.

“Noaptea devoratorilor de preturi” de la ALTEX s-a incheiat miercuri dimineata, pe 28 ianuarie, la ora 4.00.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>