Pages Navigation Menu

Alexandru Nicolau castiga etapa CM de Parasutism de la Belluno

Alexandru Nicolau castiga etapa CM de Parasutism de la Belluno

Podium Belluno

Alexandru Nicolau isi mai adauga inca o victorie in palmares, dupa castigarea etapa CM de Parasutism de la Belluno. In cele trei zile competitionale, romanul a reusit sa stranga 13 puncte. Dupa aceasta victorie, Alexandru ocupa pentru moment locul trei in clasamentul general si mai sunt inca doua etape pana la finalul sezonului. 

Cea de a patra etapa a Cupei Mondiale de Parasutism s-a desfasurat in Italia, la Belluno, o statiune muntoasa cu traditie in parasutism, situata in Alpii Dolomiti.

Alexandru Nicolau a reusit sa cumuleze 13 puncte din 7 sarituri – 03, 01, 04, 00, 00, 02, 03, la egalitate cu italianul Luigi Pinchieri. Cu acelasi punctaj, cei doi au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului.

Vremea schimbatoare a fost principalul dusman al competititorilor, punandu-i in dificultate la fiecare saritura. Tot din aceasta cauza s-a decis sa se efectueze 7 sarituri in loc de 8.

Dupa cele 4 etape, Alexandru Nicolau se afla pe locul trei in clasamentul general, cu un total de 242 de puncte. Urmatoarele doua etape vor avea loc la Thalgau (Austria) – 06-08 Septembrie si Locarno (Elvetia) – 27–29 Septembrie.

Sursa: Red Bull

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>