Pages Navigation Menu

Al Bano si Romina Power: Mesaj pentru fanii din Romania

Al Bano si Romina Power: Mesaj pentru fanii din Romania

Al Bano si Romina Power vor concerta in premiera impreuna, peste trei luni, pe scena Salii Palatului (Al Bano a mai concertat, dar singur).

Cei doi artisti au tinut sa-si salute fanii si sa-i invite la eveniment. Intr-un mesaj video inregistrat zilele acestea, componentii faimosului duo transmit fanilor ca seara de 5 noiembrie 2014 va fi de-a dreptul incredibila si ca vor canta cele mai mari hituri ale lor.

Mesaj Al Bano & Romina

Cel mai iubit cuplu al anilor ’80 a renascut si pare a fi mai fresh ca niciodata! Pe tot parcursul filmuletului, la fel de incantatori ca atunci cand rupeau topurile internationale, cei doi fosti parteneri de cuplu si actuali parteneri de scena au chicotit si s-au tachinat: Romina a ras atunci cand Al Bano a spus ca vor canta cele mai mari hituri „de ieri, de azi dar si din viitor”, spunand ca nu ii e prea clar cum o sa faca acest lucru iar Al Bano a exersat putin limba romana, spunand „multumesc”. Spre sfarsit, Romina a avut impresia ca fostul sau sot nu a spus corect locatia concertului si i-a luat foaia din mana, verificand silaba cu silaba. Al Bano a asigurat-o ca a spus corect numele salii, deoarece a mai concertat acolo de 5 ori, pentru ea fiind prima oara.

albano_romina_power_diktator_drogensuechtige_311973_e_01979900

 

- Romina: „Dragi prieteni din Romania…”

- Al Bano: „Romina si eu vom fi pe 5 noiembrie la (nr: Sala) Palatului si va fi o seara pur si simplu incredibila

- Romina: „Pe 5 noiembrie vom fi la Bucuresti, la Sala Palatului, unde vom canta pentru toata lumea cele mai mari hituri ale noastre

- Al Bano: „Cele mai mari hituri de ieri, de azi, dar si din viitor

- Romina: „Nu stiu cum vom face asta, dar… :-) )

- Al Bano: „E deja pregatit totul. :) Ce sa va mai spun? Multumesc (in lb romana). Multumesc pentru tot si nu uitati: 5 noiembrie, in “Palatului”, in Bucuresti. 

Foarte amuzanti, cei doi se consulta intre ei, Romina verifica foaia sa vada daca Al Bano a spus corect numele salii, iar el o asigura ca a spus corect numele, doar a mai cantat acolo de 5 ori, pentru ea ar fi prima oara!

- Romina: „Ne vedem in curand! Abia astept! Va iubim!

Asa cum spune si Al Bano in filmulet – in toamna, cel mai renumit cuplu al anilor ’80 isi va incanta fanii cu cele mai celebre piese, evenimentul purtand numele de „Al Bano featuring a very special guest – Romina Power”.

Biletele pentru show-ul din 5 noiembrie 2014 se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro, www.BLT.ro, www.BILET.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro sau www.MYTICKET.ro!

Concertul „AL BANO featuring a very special guest – ROMINA POWER” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 5 Noiembrie 2014 si este organizat de Project Events.

https://www.youtube.com/watch?v=bLFH8bHTpx4&feature=youtu.be

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>