Pages Navigation Menu

Agentia Creative Luggage a castigat conturile Nenea Iancu, BELLA Romania si La Nenea Iancu!

Agentia Creative Luggage a castigat conturile Nenea Iancu, BELLA Romania si La Nenea Iancu!

creative_luggage

  • In 2014, agentia de servicii digitale Creative Luggage a gestionat activitatea a 18 conturi de Social Media, din domenii diferite: auto, food, sanatate, sport, CSR, antreprenoriat, artistic, iluminat, foto.
  • Agentia a crescut comunitati de pana la 130.000 de fani, imbinand copywriting, PR, SEO, Adwords si Media cu Social Media.

Agentia de servicii digitale Creative Luggage administreaza, de la inceputul lui 2015, trei conturi noi de Social Media: Nenea Iancu, Bella Romania si noul restaurant La Nenea Iancu.

“Anul 2015 a inceput foarte bine pentru noi. Am castigat trei clienti noi, iar pana la sfarsitul anului ne dorim, cel putin, un total de 10 clienti noi pe partea de IT, FMGC, CSR, auto, si chiar si clienti din afara.”, declara Iustina Gumeniuc, partener Creative Luggage.

Agentia de servicii digitale a gestionat, in 2014, activitatea a 18 conturi de Social Media, din domenii diferite: auto, food, sanatate, sport, CSR, antreprenoriat, artistic, iluminat, foto. Departamentul de Social Media al agentiei, condus de Simona Dumitru, a crescut in ultimii doi ani comunitati de pana la 130.000 de fani imbinand copywriting, PR, SEO, Adwords si Media cu Social Media.

“Colaborarea cu Nenea Iancu a inceput cu mult entuziasm si respect pentru o bere cu adevarat buna. Am schimbat directia de comunicare si directia vizuala, orientandu-ne spre modern si noi  trenduri. Am extins aria targetului aflat pe pagina, in momentul inceperii colaborarii, catre un target mai cosmopolit. Obiectivele pentru 2015 sunt de awareness si engagement, bazandu-ne pe un content realist, modern, smartish.”, spune Simona-Izabela Dumitru, Social Media Manager la Creative Luggage.

“Ne bucuram sa facem echipa cu profesionisti atat de entuziasti si creativi, care inteleg pe deplin spiritul brandului nostru.”, spune Larissa Ghindea, Brand Manager Nenea Iancu.

Producatorul de patiserie congelata si refrigerate BELLA Romania, cu pozitie de lider pe piata de patiserie congelata, este un alt client pentru care agentia lucreaza de 5 luni si a obtinut deja rezultate care ii confirma strategia de Social Media. “Am marit comunitatea cu aproximativ 30.000 de fani pana in acest moment si am activat-o in Social Media prin content, concursuri, cerere de feedback, sampling si evenimente in offline. Am fost surprinsi de o deschidere incredibila de comunicare pe pagina de Facebook din partea consumatorilor de produse BELLA. Intr-adevar, ne ajuta foarte mult calitatea si diversitatea portofoliului de produse BELLA.”, spune Beatrice Constantinescu, Brand Manager BELLA Romania.

Din portofoliul agentiei de servicii digitale Creative Luggage fac parte Suzuki Romania, Help Sebastian, Infinity, Infinity Fashion, Clinicile Anima, Eglo Romania, Proleasing, Westlife Fitness&Aerobic, Eva Atelier.

cl

Despre Creative Luggage :

Agentia fondata in 2009 de Claudiu Ludosan (caruia i s-a alaturat in actionariat si Iustina Gumeniuc) are o experienta impresionanta in servicii digitale: dezvoltare strategie, arhitectura informationala, branding, dezvoltare web, dezvoltare aplicatii si software, dezvoltare E-commerce si comunicare on-line.

In portofoliul de clienti se regasesc brand-uri faimoase pentru care au dezvoltat proiecte impresionante: BMW, MINI, Riso Scotti Romania, Henkel (FA), Asesoft, Infratel.

Echipa companiei (formata din 12 oameni) se particularizeaza printr-o experienta cumulata de 30 de ani, un workflow puternic si rezultate exceptionale.

 

http://www.creativeluggage.com

https://www.facebook.com/creativeluggage

https://www.linkedin.com/company/creative-luggage

https://twitter.com/creativeluggag1

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>