Pages Navigation Menu

Acrobatul Nik Wallenda va merge pe sârmă deasupra oraşului Chicago

Acrobatul Nik Wallenda va merge pe sârmă deasupra oraşului Chicago

High wire walker Nik Wallenda talks with spectators as he balances on a 1,200 foot-long cable during a practice session in Sarasota, Florida

Nik Wallenda, acrobatul supranumit “regele mersului pe sârmă la mare înălţime”, va încerca să parcurgă, pe 2 noiembrie, la înălţime distanţa dintre doi zgârie-nori din oraşul Chicago, în timp ce este legat la ochi şi fără cabluri, evenimentul urmând să fie difuzat în direct pe Discovery Channel.

Evenimentul va fi difuzat în direct pe Discovery Channel în întreaga lume, pe 2 noiembrie, de la ora 19.00 (ora Statelor Unite).

În România, evenimentul va fi difuzat pe 3 noiembrie, de la ora 02.00, şi în reluare, în aceeaşi zi, de la ora 20.00.

“Va fi cel mai incitant traseu pe sârmă din toată cariera mea”, a declarat Wallenda. “Nu m-aş putea gândi la un oraş mai bun în care să încerc aşa ceva. Îmi amintesc cu drag de spectacolele pe care le-am dat cu ai mei în Chicago şi în zona vest-centrală a SUA. În plus, este vorba despre «Oraşul Vânturilor» şi nimic nu se compară cu o asemenea încercare pe timp de iarnă, în Chicago. E o provocare extraordinară pentru mine. Îmi place să-mi depăşesc limitele şi să fac lucruri pe care cei mai mulţi oameni le consideră imposibile. Sunt mereu în căutarea următorului mare obstacol şi vreau să fac lucruri pe care lumea nu le-a mai văzut. Vreau ca familia mea să fie acolo şi să vadă cum se scrie istoria. Mă voi simţi încurajat şi susţinut, ştiind că ei se vor ruga alături de mine”, a declarat Nik Wallenda.

În iunie 2013, Nik Wallenda a fost primul om care a reuşit să traverseze pe un cablu Marele Canion. Programul transmis live a înregistrat atunci niveluri-record de audienţă, fiind urmărit de 13 milioane de telespectatori şi devenind astfel evenimentul live al Discovery cu cea mai mare cotă de audienţă din toate timpurile. În plus, a generat 1,3 milioane de tweet-uri, clasându-se drept unul dintre cele mai comentate programe în reţelele de socializare, dintre toate programele TV prin antenă sau cablu.

Discovery Networks Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) este o divizie a Discovery Communications, lider mondial pe segmentul televiziunilor cu plată, care ajunge la peste 2,7 miliarde de abonaţi în peste 220 de ţări şi teritorii. Discovery Networks CEEMEA le oferă oamenilor posibilitatea de a-şi explora universul şi de a-şi satisface curiozitatea, prin intermediul celor 12 branduri de televiziune, în frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science şi Discovery HD Showcase, dar şi prin intermediul unor produse şi servicii comerciale şi educaţionale. Programele Discovery sunt difuzate în 19 limbi, ajungând la peste 261 de milioane de abonaţi din 105 ţări, de pe trei continente.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>