Pages Navigation Menu

Accor vrea sa isi vanda hotelurile din Europa centrala si de Est

Accor vrea sa isi vanda hotelurile din Europa centrala si de Est

Grupul francez Accor, ce detine in Romania hotelurile Pullman, Novotel si Ibis a propus celui mai mare grup hotelier din Polonia sa cumpere 46 de hoteluri pe care le detine in Europa centrala si de est, printre care si cele din Romania. Suma inaintata este de 142 de milioane de euro, a anuntat marti Orbis, potrivit Reuters.

5558_ho_00_p_953x385

“Analizam de ceva timp posibilitatea de dezvoltare prin intermediul achizitiilor”, afirma presedintele bordului Orbis, Gilles Clavie, intr-o declaratie in care se afirma ca oferta societatii franceze este in concordanta cu strategia Orbis.

Majoritatea hotelurilor sunt localizate in capitalele Budapeste, Praga, Bucuresti si Varsovia iar oferta este adresata exclusiv pentru Orbis pana la finele lui noiembrie.
Orbis a precizat ca va lua o decizie finala in saptamanile urmatoare. Grupul detine in prezent 68 de hoteluri in Polonia, Lituania si Letonia.
Accor detine brandurile Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Mercure si Ibis.

In Romania, grupul francez detine Pullman Bucharest World Trade Center, Novotel Bucharest City Centre, Ibis Sibiu, Ibis Bucuresti Gara de Nord, Ibis Bucuresti Palatul Parlamentului si Ibis Constanta. Deschiderea Mercure Bucharest City Center este programata in noiembrie 2014.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>