Pages Navigation Menu

Abilitatea de a vorbi in public

Abilitatea de a vorbi in public

Arta-de-a-vorbi-in-public

Ai trac? Ti-e frica sa vorbesti in public? Acum ai posibilitatea sa discuti despre discursul in public. Pe 15-16 octombrie la hotel Marshal Garden va avea loc trainingul de Vorbire si Prezentare in public. Este cea de-a sasea editie a cursului de Vorbire si prezentare in public organizata de Mastermind Communications.

Oricine poate sa participe, indiferent de domeniul in care lucreaza. Oricine vrea sa scape de trac, de balbait si sa prezinte un discurs convingator poate participa la curs. Se poate participa daca completati formularul si platiti suma de 980 lei. Cursul este sustinut de Mihai Maties. Mihai Maties este Director la Mastermind Communications, licentiat in Jurnalism si Stiintele Comunicarii si Drept.

La curs se va discuta despre mesaj, cum trebuie sa prezinti un discurs, mimica, vocea, limbajul trupului si alte elemente care te pot ajuta in prezentare. Cursul va tine 2 zile a cate opt ore. La sfarsitul cursului fiecare participant va sustine o prezentare.

Mai multe detalii gasiti pe siteul www.mastermindcom.ro.

Sursa:calendarevenimente.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>