Pages Navigation Menu

A sarit dintr-un elicopter de la o inaltime de 23 de metri si cu 85 km/h in fata Statuii Libertatii

A sarit dintr-un elicopter de la o inaltime de 23 de metri si cu 85 km/h in fata Statuii Libertatii

Columbianul Orlando Duque a sărit dintr-un elicopter chiar lîngă Statuia Libertăţii din Manhattan. Saritorul in apa de origine columbiana a acut parte de o saritura in cadrere libera in fata statuii libertatii, Manhattan, New York.

Orasul care nu doarme niciodata s-a trezit in aceasta dimineata cu Orlando Duque, sarind dintr-un elicopter chiar in fata Statuii Libertatii. Cu unul dintre cele mai cunoscute simboluri in spate, atletul in varsta de 38 de ani a sarit in apa dintr-un elicopter de la o inaltime de 23 de metri.

Orlando Duque

Dupa patru opriri in europa, RED BULL CLIFF DIVING WORLD SERIES, calatoreste peste Atlantic in cea de a doua jumatate a sezonului si ajunge intr-unul dintre cele mai vechi orase ale americii, in Boston, Massachusetts, pe 25 august.

“Este foarte emotionant sa execut o saritura in apa intr-o locatie atat de cunoscuta si cu atat de multa istorie in spate, precum Statuia Libertatii. Este mai mult decat mi-as fi imaginat vreodata”, a spus Orlando Duque.

Pentru aceasta experienta unica, de 10 ori campion mondial la sarituri in apa, Orlando Duque, a calatorit in SUA pentru cea de a cincea oprire Red Bull Cliff Diving World Series care va avea loc week-endul acesta.

red-bull-statue-liberty

Actualul lider al clasamentului, englezul Gary Hunt, rusul Artem Silchenko, care are deja doua victorii in acest sezon, precum si ultimul castigator, americanul in varsta de doar 24 de ani, David Colturi, vor incerca sa se departajeze in cea de a doua parte a sezonului competitional.

Elita mondiala a saritorilor in apa vor urca pentru a treia oara pe platforma inalta de 27 metri din fata Institutului Contemporan de Arta Fan Pier si vor incerca sa-si duca sariturile cat mai aproape de perfectiune, intr-un loc plin de inspiratie si imaginatie.

RED BULL CLIFF DIVING WORLD SERIES 2013

Cu 85km/h, viteza in cadere libera, acest sport este unul dintre cele mai pure sporturi extreme de pe pamant. Cei mai buni 10 saritori in apa plonjeaza de la 27 de metri inaltime, cu un control fizic si psihic dus la rang de arta. Acuratetea si complexitatea figurilor in aer fac diferenta intre concurenti.

https://www.redbullcontentpool.com/cliffdiving

Surse foto: www.imgur.comwww.nydailynews.comwww.huffingtonpost.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>