Pages Navigation Menu

“A Most Violent Year”, marele câştigător al premiilor National Board of Review

“A Most Violent Year”, marele câştigător al premiilor National Board of Review

A-Most-Violent-Year-Movie-Wallpaper-5306 

Drama “A Most Violent Year”, despre un bărbat care luptă să îşi apere afacerea, în New York, la începutul anilor 1980, a obţinut, marţi, premiile pentru cel mai bun film, cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă în rol secundar din partea National Board of Review (NBR), informează Reuters.

Vedeta din “A Most Violent Year”, Oscar Isaac, a împărţit premiul pentru cel mai bun actor cu Michael Keaton, care interpretează rolul unui fost actor în pelicula “Birdman”. Jessica Chastain a obţinut distincţia NBR pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru partitura sa din “A Most Violent Year”, unde este soţia lui Oscar Isaac.

Premiile NBR pun filmul “A Most Violent Year” în luptă directă cu pelicula “12 ani de copilărie/ Boyhood”, care a câştigat luni trei premii – cel mai bun film, cel mai bun regizor, cea mai bună actriţă în rol secundar – din partea New York Film Critics Circle, distincţiile oferite de cele două organizaţii fiind considerate indicatori privind câştigătorii premiilor Oscar. Premiile Academiei de film americane vor fi decernate pe 22 februarie.

“Cum să îţi dresezi dragonul 2/ How to Train Your Dragon 2″ a obţinut titlul de cea mai bună peliculă de animaţie, iar premiul pentru cel mai bun film străin a revenit lungmetrajului din Argentina “Relatos salvajes”, regizat de Damian Szifron.

Actorul de comedie Chris Rock, care a scris, a regizat şi a jucat în filmul “Top Five”, a obţinut un premiu special al NBR, “spotlight award”.

În 2013, lungmetrajul “Her”, de Spike Jonze, despre un bărbat care se îndrăgosteşte de un sistem de operare pe computer, a fost desemnat, cel mai bun film de criticii de la National Board of Review of Motion Pictures.

latos salvajes”, regizat de Damian Szifron.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>