Pages Navigation Menu

A mai plecat o stea de la Hollywood

A mai plecat o stea de la Hollywood

Actrita si animatoarea de televiziune americana JOAN RIVERS a murit, la varsta de 81 de ani, in New York, dupa o saptamana de spitalizare.

taglioAlta_001576

Joi, actrita JOAN RIVERS a murit. In urma cu o saptamana, aceasta a fost internata la spitalul Mount Sinai dupa ce a suferit un atac de cord. Potrivit presei locale, ea a intrat in coma odata cu sosirea ei in spital, iar miercuri a fost transferata la sectia de terapie intensiva. Ulterior, inainte sa moara, i s-a dat o camera privata.

JOAN RIVERS, actrita, scriitor si realizator de televiziune, s-a remarcat prin umorului sau acerb, insa a devenit celebra mai ales datorita numeroaselor sale operatii estetice, care i-au adus multe critici. 

Cu o zi inainte sa moara, JOAN RIVERS si-a lansat ultima carte.

De asemenea, in ultimele sale zile de viata, a filmat 90 de minute pentru show-ul de televiziune ”Fashion Police”, o emisiune in cadrul careia vedetele sunt ”dezbracate” de secrete, criticate si trase de limba in legatura cu viata lor personala. Pentru luna octombrie, JOAN RIVERS avea planificat un turneu in Marea Britanie.

JOAN RIVERS este numele cu care si-a castigat faima, insa in buletin aceasta se numea Joan Alexandra Molinsky. Este detinatoarea unei stele pe Walk of Fame (Strada celebritatilor) din Hollywood.

Actrita JOAN RIVERS a jucat, printre altele, in Once Upon a Coffee House în 1965, La folle Histoire de l’espace in 1987 sau Iron Man 3, în 2013, unde a jucat propriul rol in show-ul TV.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>