Pages Navigation Menu

A fost lansat Windows 10

A fost lansat Windows 10

“Toate device-urile ce functioneaza cu Windows 8.1 si Windows Phone 8.1 vor primi un upgrade gratuit la Windows 10 in primul an! Iar toate cele care functioneaza cu Windows 7 vor primi upgrade la Windows 10. Punct!”

windows-logo-1140x641

Acesta este mesajul celor de la Microsoft in cadrul prezentarii de astazi a Windows 10. Cei de la Microsoft au prezentat si multe functii pe care le poate face Cortana, asistentul digital similar cu Siri, pe calculator.

“Credem ca este timpul sa construim un nou browser pentru web” anunta Belfiore. Codename: Project Spartan, cu un nou UI complet schimba si un nou rendering engine. Cortana va fi integrata in browser

Microsoft va organiza un al 2-lea eveniment in care se vor face dezvaluiri despre noul sistem de operare pe care il va lansa in acest an, Windows 10. Primul a avut loc in luna a noua a anului, atunci fiind dezvaluite planurile companiei in legatura cu W10. Nu va fi insa si prezentata si versiunea de Windows 10 pentru mobil. Prima lansare publica a SKU-ului windows 10 mobile nu va avea loc pana spre finalul lunii februarie.

Evenimentul de astazi se numeste “Windows 10: Urmatorul capitol”, si are loc in Redmond.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>