Pages Navigation Menu

A cerut-o în căsătorie de 365 de ori fără ca ea să știe

A cerut-o în căsătorie de 365 de ori fără ca ea să știe

Mulți bărbați au declarat în nenumărate rânduri că le-a fost foarte greu să îngenuncheze în fața iubitelor pentru a le cere de soții, iar unii burlaci s-au jurat că nu ar face asta niciodată. Situația nu este aceeași pentru un tânăr din America.

marry me

În urmă cu puțin timp, un material video a devenit viral pe internet datorită gestului absolut nebunesc al unui american care a ales să-și ceară iubita în căsătorie în 365 de zile fără ca aceasta să știe.

Ajutat de prieteni și de familie, Dean s-a filmat un an de zile cu mai multe plăcuțe și în ipostaze diferite, plăcuțe pe care au fost scrise mesaje în care Jennifer era întrebată dacă se căsătorește cu el.

În toată această perioadă, burlacul a pregătit momentul inelului în cel mai mic detaliu. Astfel, ziua mult așteptată a coincis cu onomastica lui Jennifer, când aceasta a fost invitată pe o plaja din Aruba, o insulă de mică altitudine și aridă situată în Marea Caraibelor, unde o prietenă i-a arătat filmul cu cele 365 de cereri în căsătorie. Iar de aici până a deveni logodnica lui Dean cu întreg protocolul a fost doar un singur pas.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>