Pages Navigation Menu

5 motive pentru care romanii aleg Austria

5 motive pentru care romanii aleg Austria

iarna_austria

1. Romanii prefera sa-si petreaca vacanta de iarna in Austria si nu numai, ci si in orasele din Austria. Ei prefera sa petreaca in Viena, Innsbruck, Stubai, Kaprun , Solden, Tirol Kamten si Salzburg. Un prim motiv si cel mai des intalnit cand intrebi un roman de ce vrea sa mearga in Austria este ca se schiaza si pentru ca partiile de schi sunt bune. Un alt motiv este ca fac cumparaturi si targurile de sarbatori. Un alt motiv ar fi concertul de Anul Nou de la Viena. Targul de Craciun va fi deschis intre 22 noiembrie si 24 decembrie. 3,4% din aproximativ 500000 de turisti sunt romani, a transmis Oficiul de Turism al Austriei.

2. Romanii nu se duc numai iarna in Austria, ci si vara. Ei prefera sa mearga vara in Austria pentru lacuri, citybreak si wellness. De asemenea ei se duc in weekenduri la Viena la cumparaturi.

3. Totodata romanii merg la spital in Austria pentru operatii, controale. Ei se duc insotiti sau nu. Chiar daca se duc pentru un control ei stau la hotel.

4. Turistul roman are salariu mediu sau mai mare, este tanar si rezerva bilete si camera la hotel prin internet.

5. Targurile de sarbatori de la Viena sunt foarte cautate si cunoscute de turistii romani. Innsbruck, Stubai, Kaprun si Solden au peste 150 de km de partii atat pentru avansati, cat si pentru incepatori. Solden are si doi ghetari schiabili.

Si anul acesta romanii o sa-si petreaca sarbatorile la Viena. Agentia de turism Christian Tour a anuntat pentru ziare.com ca 25% din ofertele de iarna au fost deja vandute. Anul acesta romanii vor merge in Viena, Paris, Praga s.a.

 

sursa: finantistii.ro, ziare.com, incont.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>